31. desember 2015

Bloggidé for det nye året!


God morgen!

Jeg drikker kaffe ur det enorme julekruset mitt og tenker på litt planer for det nye året. Jeg har veldig lyst til å fortsette den gode steamen vi hadde her i huset i høst. Nemlig bra middag hver dag med hjelp av planlegging og regelmessig trening. For meg ble det mange fine løpeturer og det er jo det beste når man kan legge sammen treningen med frisk luft. 

Her er det ikke snakk om ekstrem trening og diet. Mitt mål er å være sund, spise bra og trene hver uke. Jeg tenker på om man kunne hatt noen slags ukesoppsummering. Noen rader om hvordan uka har gått. Det var så fint å legge ut to do listen før jul så nå tenker jeg at også trening og mat kan legges ut på noe hvis. 

Som skrevet, dette skal være en sunn og frisk plan. Det verste jeg vet er når alt er utenom kontroll. Når jeg spiser boller til frokost, milkshake til lunsj og ikke trener i det hele tatt. Hvem mår egentlig bra av det? Nei, det er ikke bra men det skal ikke gå til overdrift andre veien heller. God mat og litt godis hver uke og så skal vi fortsette som vi har gjort i 2015 med flere vegetariske retter. Målet er å spise mer vegetarisk.

Det morsomste hadde vært om dere også ville bli med på dette! Dele noen rader om hvordan uka har gått, eller kanskje planer for neste? Her kan man jo dele oppskrifter også eller andre gode ideer. Da blir vi enige om en dag i uka som passer bra for oppsummering. Jeg lager innlegg og dere legger inn i kommentarfeltet. Så kan jeg evt. legge inn i innlegget etterpå. Dette kan bli en egen serie på høyre side som også andre lesere kan ha glede og bli inspirert av!

Nå bobler jeg litt over av ideer her. Tenk om man kunne hatt litt giveaways underveis også? Som passer til temaet. Så moro! Dette må jeg tenke litt på. Hvordan det kan gjøres og spesielt om det bare blir meg. Hvordan kan jeg da lage det inspirerende? Jeg skulle gjerne også ha hatt med utelivet i denne serien. Alle dere som er flinke til å gå i fjellet eller skogen eller være ute på andre måter. Eller løpeturer. Jeg skulle ville ha med bilder fra meg OG dere! Ideer mottas gjerne! Håper det blir noe av dette. Og hva skal serien hete? Hmmm...


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar