17. april 2016

Ble ikke helt som tenkt, den busken!


Hei hei!

Denne helgen har vi jobbet på huset både lørdag og søndag. Vi har hatt barnevakt og nå begynner det faktisk virkelig å ligne et hus også innendørs! :) 

Det har gått helt greit å jobbe, men nå er jeg helt ferdig. Ligger klar for å sove og klokka er 21. ;) 

I dag gikk jeg løs på den ene buksbomen i hagen med sag og hekksaks. Jeg måtte fjerne litt av busken for at vi skulle klare å komme til og få satt inn et vindu. Det endte opp med at jeg laget en stor haug av gamle greiner i hagen. Det ser ut som vi er klare for St. hans bål. :)

Jeg hadde lyst på en rund fin buksbom. Det er den ikke nå kan jeg si. Den ser bare helt komisk ut. Men, det vanskeligste er jo å klippe til en busk som er alt for stor og forvokst. Må jo klippes litt for mye for at den skal kunne vokse ute igjen på en måte...

I dag gjorde vi noe på huset som jeg synes er veldig stilig. Vi hadde egentlig ikke tid til det, føltes det som. Men det er nå eller aldri med akkurat det der. Nesten i hvert fall. Tenkte jeg skulle vise hva det er i morgen. Noen som vil gjette kanskje? Det er noe i veggen. ;)

Svigermor og svigerfar var barnevakt i helgen og se den fine buketten vi fikk i kveld da! To stykker var det som farmor og Bertil hadde plukket. Så fine. Nå pynter de opp her hjemme på blå kommoden i gangen og på kjøkkenbordet. Tusen takk! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar