19. april 2016

Nå eller aldri!


Hei!

Jeg har gått rett på en skikkelig forkjølelse blandet opp med litt deilig pollenallergi. Det er derfor dette innlegget kommer i dag. Jeg var helt tett i pappen i går og hel ferdig! Men, det går allerede bedre heldigvis!

Jo, i helgen så jobbet vi på huset og Trygve gjorde klart for innebygde hyller. Følte vel egentlig at det ikke var en prioritet når vi har så mye annet å gjøre. Men, det er nå eller aldri. Derfor overskriften. For slik er det jo. Det skal litt til å bryte seg inn i veggen etterpå hvis man ikke tar det mens veggen er åpen. Ikke sant? 

Jeg synes det er så stilig med innebygde hyller. Det har vi jo i huset vi bor i nå også. Se her, her og herInnebygget ser jo, som det også er, velplanlagt ut. Og så blir det pent. Hvor hyllene i nye huset er får dere se etter hvert. :)

Mitt tips er i hvert fall å bygge inn hvis dere har mulighet! Eller plassbygge hyller/skap, slik vi gjorde her. 

Video: slik bygger du plassbygget bokhylle på 2 min.!

Jeg har vært i gang i hele dag og nå må slenge meg på sofaen. Blogges snart igjen! :)

2 kommentarer:

 1. Det kommer til å bli fint!
  Forkjølelse passer aldri og pollen går vel ikke å unngå, men det er noe f...nna møkk!
  God bedring!
  Vh.Anne-Mari  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Anne-Mari! Oppdaget i går kveld at bivirkningene på pollenallergimedisinen jeg tar er halsbetennelse! Helt utrolig. Det er jo det jeg har hatt. Jadda... Nå er vi snart klare for finishen i huset og det skal bli så utrolig gøy! God helg! :)

   Slett