14. april 2016

Lykter på terrassen!


Hei! 

Det er koselig det! Gleder ikke du deg også til "lyktsesongen"? Hehe. ;)

Siden vi flytter til sommeren så blir det jo det nye huset jeg satser på. Hva gjelder pynting med lykter og planting i potter. :) Kanskje jeg rekker å plante noe her og ta med? Ikke helt lett å pynte opp et byggeprosjekt, men jeg har jo klart det før. En potte med fine blomster blant hauger av stein m.m. ;)

Vi må jo prøve å få det litt koselig til tross for at første sommeren blir litt byggekaos.

Her kan du se noen av mine forsøk å pynte opp byggeplassen opp i gjennom årene.

Denne party lysslyngen på bildet tok jo kvelden etter flere år i vær og vind. Jeg har fortsatt ikke kommet så langt som å kjøpe ny og det er like greit. Nå skal jeg jo ha en som passer i lengde ved nye huset. Slike partyslynger er noe med det fineste jeg vet i hagen og jeg må ha en ved stranda også!

Liker du sånne lenker? Jeg synes det gir så utrolig koselig stemning i hagen. Jeg og Trygve har gått rundt huset og planlagt hvor vi skal ha utelamper og kontakter i forhold til el. Da passet jeg på å sørge for uttak til partylights ved terrassen. Viktige detaljer. ;)


Det blir forresten meget rart å se alle utemøbler og lykter på en annen uteplass enn den gamle vanlige! Skjønner på en måte fortsatt ikke helt at vi skal flytte. Men det blir gøy også, håper vi får til en koselig plass.

6 kommentarer:

 1. Lysslynger er knallfint! Hvor kjøper du de? Klem Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Mari! Jeg har kjøpt min på Clas Ohlson. Den har virkelig holdt ut i vær og vind. Har vel ikke vært slukket på flere år... Har sett at det har kommet veldig fine slynger nå, som har gjennomsiktig "glass" i pærene. Og jammen om jeg ikke fant den nå også på Clas Ohlson til samme fine pris! :) Sjekk her: http://www.clasohlson.com/no/Lysslynge-/36-1378

   Slett
  2. Tusen takk for linken! Skal sjekke den ut i butikken! God helg!liker forresten bloggen din godt. Klem Mari

   Slett
  3. Hei igjen! Pærene på slyngen hos Clas Ohlson så litt annerledes ut. Her er den jeg har sett som har pærer med klassisk form: http://www.konstsmide.se/products.asp?pid=31002&vg=2&pg=240&pf=2414&lang=4
   Vet ikke om man får tak i den til samme pris et sted?..

   Tusen takk Mari! Kjempekoselig med tilbakemelding. Man vet jo aldri hvem som leser bloggen! :) God helg!

   Slett
 2. Det blir nok artig å pynte både med lysslynger og blomster på nytt sted.Pynt gjør jo mye for stemningen.
  Det ble forresten veldig fint med nye vinduer.Stå på videre , så følger jeg med!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig å høre Anne-Mari! Vi kjemper på, kjempegøy at du vil følge med. GOD HELG! :)

   Slett