5. september 2016

Fine ting til badet!


Hei!

Ny uke, nye muligheter! Det der som skjer når man har flyttet inn i et nytt hus. At lister som mangler fortsetter å mangle osv. At ting som ikke er gjort før man flytter inn, ikke blir gjort. Det er så sant! Luften går liksom ut av en.

Det er mye som burde vært gjort her og jeg vet fortsatt egentlig ikke helt hvor jeg skal begynne, men jeg har begynt. Badet nærmer seg ferdig med stormskritt og jeg har startet å vaske og pynte. Det er jo  det som er den morsomme biten så skjønner ikke at det sitter så langt inne! 

Tenkte stikke ned på stranda etterpå og plukke med meg noen fine lysegrønne strå som kan pynte opp på badet. Jeg har jo disse håndklærne som jeg har spart på og såpedispenserne fra Florida! 

Disse to kjøpte jeg til vår doble vask på badet lenge før vi var ferdige. Ja faktisk rett etter at vi overtok huset. Fant de på en morsom "mall" på ferien. Det er jo så gøy å handle andre steder i verden. Kjøpte Beach house puta der også jo.

Det er et supert tips hvis du vil ha litt annerledes og stilige ting til hjemmet ditt; handle på ferien! Det må ikke være en fancy interiørbutikk. Sjekk mat- eller storbutikken du handler på likevel. Plutselig finner du noe fint til badet eller kjøkkenet ditt der. :)
Jeg husker ikke akkurat i hvilken butikk jeg kjøpte disse dispenserne i Florida, jeg var innom noen kan du si, men jeg har gledet meg veldig til å ta de i bruk. Jeg elsker jo grønt glass! Litt fine ting til badet forgyller hverdagen. :)

Ha en fin ny uke, blogges snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar