12. oktober 2016

En første liten følelse av jul


Hei!

Har dere kjent det dere også? Det er blitt kaldere i været, vi har tatt frem tjukkere klær og vi tenner lys inne. Julestemningen kommer snikende! :) 

Lurer på hvordan det blir å pynte til jul her i nye huset. Passer mine gamle ting inn her? Jeg håper det. Og så må jeg ha noen nye julestjerner i de tre høye vinduene på kjøkkenet/i stua. (Du kan skimte et av de her.) Ute får jeg pynte så godt det går. Er jo vant til å pynte byggeplass. ;)

Jeg har endelig fått kjøpt meg en ny partylysslynge. Det er jo det fineste jeg vet. Kjøpte en til overraskelsesfesten og i går hengte jeg den ute på terrassen. Trygve holdt på å besvime da han så det. "Som det ikke var nok hillbilly her fra før!" Haha. Jeg hengte bare opp i litt av hvert jeg fant jeg. Det ble ikke noe system på partyslyngen for å si det sånn. Hehe. Får fikse det i dag. 

Nå fikses det på baderomsbilder her. Kommer et glimt av badet veldig snart. Kanskje rekker det i kveld? Blogges! :)

4 kommentarer:

 1. Det er en herlig tid & en fin stemning nå.. julen kommer snikende & alt som høre til.. jeg er klar & gleder meg!
  Nyt dagen.
  Klem Christina

  SvarSlett
  Svar
  1. Koselig Christina! Jeg synes nesten det er snø i lufta nå? Drøyer nok ikke lenge tror jeg. Først må vi innom Halloween da, barna er noe klare... ;)

   Slett
 2. Ja det er så koselig å tenne lys igjen. I år skal jeg ikke kjøpe julepynt før jeg ser hva jeg har, det har en tendens til å bli for mye her. Jeg satt i går og så på lukket visning på tv (salg av rådyre hus) da ble programleder overrasket over noen som hadde sjakt til skittentøy. Jeg tenkte at det har jo Jessica hatt i mange år, litt artig. Ønsker deg en riktig fin dag. :-) Hilsen Maren

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha! Herlig. :) Vi fikk ideen om sjakt til skittentøy fra svigers som har hatt det siden... ja slutten av 70-tallet tror jeg. Det er jo skikkelig stilig da. Artig at programleder ble overrasket. Ja, julepynt ja. Må også sjekke hva jeg har først. Renset bra da vi flyttet, men likevel. Det kan bli for mye. Best er uansett alltid juleblomster og ting fra naturen. :)

   Slett