24. november 2016

Julelys!


Hei!

Nå har jeg begynt å skape julestemning i heimen! :)

Sitter og tenker på at jeg må lage meg en liten liste før jul, slik jeg gjorde i fjor. Det er så greit å ha en klar plan på hva man vil rekke. Eneste utfordringen er at det fortsatt er store prosjekter på gang her slik at det er litt vanskelig å bestemme hvilket nivå jeg skal legge meg på. 

F. eks: jeg har begynt litt i store rommet i dag (kjøkken/stue). Jeg tørket støv og ordnet oppe på det gamle skafferiskapet. Men jeg vet jo at om en-to uker så åpner vi opp veggen bak det. Altså, hvor stor vits er det å tørke støv og gjøre fint nå, før vi er ferdig med byggingen? 

Begynner vel litt i det små og så blir det nok en del dobbelt-vasking...

Det skal bli så fantastisk å bli ferdig med påbygget. Det er jammen ikke lenge igjen nå. Kommer snart et lite bilde tenkte jeg. Tett har det vært lenge og nå er det bare å bli ferdig med finpussen inne etter hvert. Vaskerommet vil jo ta litt lenger tid.

Det kommer til å bli så gøy når vi åpner opp mellom kjøkken og påbygg. Det blir en helt ny dimensjon til huset. Spent på hvordan det vil føles. :)

Jeg har kjøpt meg en ny lyslykt og er så fornøyd! Hehe. Den har det helt rette, varme julelyset som jeg er på jakt etter. Så hyggelig å tenne når det blir mørkt. Jeg husket på å kjøpe litt størrelse på lykten også. Det må til her. Hele store rommet er på noe sånt som 80 kvadrat! En liten lykt forsvinner lett da. Må litt større ting til. 

Jeg er snart tilbake med litt av hvert. Vi blogges da! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar