24. oktober 2016

Vår nye uteplass!


Hei!

Disse bildene knipset jeg i sommer, men glemte de visst i arkivet. Jeg synes det er så morsomt med dere som følger med på vårt nye husprosjekt. Her kan dere se hvordan uteplassen vår ser ut. Litt byggeplass er det her, men ikke i nærheten av hvordan det var ved gamlehuset. Der gravde vi opp hele hagen.

Solen står på her hele dagen og går ned litt til høyre over låven. En kjempefin og lun krok. Her ble det til tider for varmt i sommer og vi måtte ta middagen ved picknickbordet mellom trærne. Veien ned til stranden er rett ut av hekken mot låven og ned til høyre. Vi tok morgenkåpe på oss da vi skulle ta kveldsbad i sommer. ;)
De samme gamle rottingmøblene og bordet som Trygve snekret. Nye puter er etterlengtet, men det kan jo ikke være så lett å få tak i noe som passer eksakt til møblene? Jeg drømmer også om en nytt terrassegulv. Det gamle er tynt, slitt og røft å gå på. Det får vi ta etter hvert. Tenker på hvor lekkert det kan bli med noe i stein eller flis.

Jeg tror det er så viktig å ha sin favorittplass i solen. Det trenger ikke være stort og flott, noen ganger kan det motsatte være det koseligste. Det viktige er i hvert fall at der har man lyst til å sitte og der koser man seg og slapper av. Det tar jo litt tid på et nytt sted og finne ut akkurat hvordan man vil ha det. Når man finner ut av en sånn plass hjemme så kan man nyte av hverdagsluksus!

I sommer fjernet vi noen store furutrær. De var så store at vi ikke så "klokketårnet" på låven. Vi har også fjernet noe annet. Er det noen som har lyst til å gjette hva? :)

4 kommentarer:

 1. Koselig uteplass. Jeg syntes dere hadde en veldig koselig uteplass i gamlehuset men det ser ut som om dere har større hage nå. Det er sikkert kjekt for barna med stor hage å leke i. Hilsen Maren

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig deilig med "utsikt" over hagen. Da blir den så lett å bruke. Stor hage her som går rundt hele huset. Men beste plassen er her da. ;)

   Slett
 2. Kjempeviktig med en bra uteplass og deres ser jo veldig innbydende ut! For mye sol kan jo bli et problem, men hvor ofte er det tropevarme i Norge? Dere har jo en plass i skyggen også. Ser ut til at dere har fått en veldig fin tomt også!
  Ha en fin dag videre!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Visst er det viktig med en plass man har lyst til å sitte! Sjelden tropevarme nei! Og det finnes jo fine parasoll. ;) Ja veldig fin, brukbar og flat tomt her. Mye plass å bruke. Deilig! Ha en finfin dag! :)

   Slett