9. august 2017

Tente lykter og regn!


Hei!

Som det regner! Gjør det det hos dere også? I natt var det et skikkelig uvær med regn, lyn og torden. Siden da har det dryppet jevnt og trutt. 

I går kveld derimot var det virkelig stille før stormen. For en kveld! Himmelen var helt rød og det var ikke et vindpust. Jeg tente masse lykter på terrassen og vi satt ute til sent. Det var nydelig.

Er så fornøyd med at alle rustne lykter nå er sprayet hvite. Det ble veldig bra. Nå har jeg nesten bare hvite lykter ute. Det lyser opp veldig fint, på to måter. 

Jeg er fortsatt til tider veldig svimmel. Det går fremover for hver dag som går, men dessverre er det en litt svingete vei. Bokstavelig talt. 😏 I løpet av en dag er formen både på topp og dårlig. Prøver likevel å leve så normalt som jeg klarer. Man skal visst trene opp balanseorganet så mye man bare kan. Da blir man raskere bra. Gjør mitt beste! 🙋

Fortsatt ingen som har gjettet hva slags drivvedprosjekt vi har i hagen. Da kommer det vel et innlegg om det snart. 😌 Gleder meg som vanlig til å vise. Blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar