6. august 2017

Huset ved stranden 14Her er vårt nye bad! 😀💦
Her kan du se hvordan det så ut før.Endelig ferdig! For en herlig følelse å starte dagen her. 

Her ser dere hvordan det ferdige baderomsmøbelet ble. Dette er egentlig ikke et baderomsmøbel, men et som vi tilpasset servanten. Her kan du lese hvordan vi gjorde det.

De fine amerikanske knottene har vi fortsatt med oss. 
Såpedispenserne kjøpte vi også i USA. 
Det er smalt mellom vinduene så vi hadde problemer med å finne et speil som passet. Det ble til at vi bygget et selv. I skuffen under speilet er det tannbørsteholdere og et rom til tannkrem. På dette bildet er de avslått, men bak speilet er det ledlys rundt hele som gir godt arbeidslys. 

Her kan du se hvordan vi bygget det.
Begge typer fliser på badet er fra Flisekompaniet. Les mer om gulvflisene og selve flisleggingen her. Og veggflisene her
Man merker fort at det er forskjell på armaturer når man går i butikken og kjenner på de. 
Alle våre armaturer på badet er fra Hansgrohe. Disse gir en skikkelig godfølelse. 

Disse heter Talis Classic.

Den kule marmorkrukken er fra Esbada og fåes på Flisekompaniet.
Siv fra stranden plukker jeg ofte og pynter litt her og der. :)Badekaret heter Darling New og er også fra Duravit. Det kommer i mange varianter, men vi valgte å ha lik helling på begge sider. Dette er dypt og behagelig. Plass til enten 3 barn, to av meg eller en av Trygve. 😉

Vi har bygget det inn med samme fliser som vi har i dusjen. 

Armatur er Talis Classic og det kule dusjhodet heter 1Jet og er også fra Axor Hansgrohe.
Den fine listkanten på toppen av flisene finnes i samme serie som resten av veggflisene.
Håndklestang heter Boston fra Tiger og vekten heter Doctor.
Alt får du hos Flisekompaniet.
Jeg er så fornøyd med at det ble slik jeg ønsket med fliser opp til trefjerdedeler av veggen. Det er så klassisk og fint!Her er den fine hyllen Trygve har laget som en nisje inn i veggen. 👍 Litt pynt må man ha ellers er det ikke noe gøy. Vi har også en tilsvarende inne i dusjen.

Toalettet ble presset gjennom av andre enn meg...
Denne krever en del installasjon av både elektriker og rørlegger på et tidlig stadium så planlegg i god tid.

Denne heter Sensowash Starck og kommer også fra Duravit.

Her er det varme i setet, nattlys med sensor, sete som går opp og ned av seg selv, spyling, fjernkontroll med programering av profiler slik at man blir møtt av ønsket temperatur på setet, temperatur på vannet og hvor den skal spyle!
Les mer her

Ok så må jeg vel innrømme at det er ganske behagelig når den først er installert... 🚽

I dusjen har vi de samme flisene som på gulvet og rundt badekar. Vi har matte på gulvet og blanke på veggen. 
Dette dusjhodet "måtte" Trygve ha...
Det heter Nendo Shower lamp og kommer fra Axor Hansgrohe.

Axor er designmerket til Hansgrohe der de samarbeider med kjente designere. De kan spesialbestilles slik du vil ha de og man kan velge mellom 15! forskjellige overflater!

Lampen er både lys og dusjhode på en gang og gir et skikkelig monsunregnfølelse!

Armaturene heter Axor Citerio E . Deilig med innfelte armaturer som ikke tar plass i dusjen. Også dette må planlegges tidlig. Se tidligere innlegg hva som må til.
Hånddusjen er den samme som ved badekaret. 

Det ble så fint at Trygve flisla dusjvegg uten noen form for metall- eller plastlister på hjørnene. Det diskrete sluket er fra Flisekompaniet.


Overtagelse, planlegging, hverdag, riving, oppbygging, stilendring, modernisering og innflytting. Bli med på reisen! :)


Hvis du vil se hele prosessen så se tidligere innlegg i byggeserien.

Her kan du lese Huset ved stranden 15.

4 kommentarer:

 1. Så gøy å se hele badet, det ble virkelig lekkert. Jeg har sagt det før og sier det igjen, jeg er så imponert over at dere orker å tilpasse og ordne alle disse detaljene som gjør at det blir så lekkert til slutt. Ikke greit å lese om det som skjedde i øret ditt, det må virkelig ha vært skummelt. Godt å høre at det går bedre med deg. Ha en fin kveld. :-) Maren

  SvarSlett
 2. Det er et utrolig lekkert bad der har fått til! Men så er vel mannen din over gjennomsnittet flink til å finne alternative løsninger og er en skikkelig dyktig håndtverker på mange områder! Så artig å få se badet i forskjellige vinkler.
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
 3. Så fint det ble! Spesielt marmoren var helt nydelig! :) Og må si toalettet høres svært spesielt og spennende ut, haha! Var ikke klar over at det fantes temperaturstyrte seter! Badet er kjempefint <3

  SvarSlett
 4. Tusen takk dere tre for fine kommentarer! Det setter vi stor pris på. Detaljer er vi helt superfokusert på og heldigvis er mannen veldig flink på å få til de. Er forbløffende deilig med varme i setet på do, haha! :) /Jessica

  SvarSlett