22. oktober 2017

Vi fjerner siste rest av 70-tallet!


Hei!

Nå var det virkelig på tide med et innlegg! 💛
Disse bildene har jeg hatt en stund, men ikke funnet tiden til å lage innlegget.

Jeg tror faktisk vi kan si at vi med dette fjerner siste rest av 70-tallspreget på huset. Som den du ser på øverste bildet, har det flere steder blitt murt opp "pyntevegger" med teglstein. Blant annet var det en slik vegg på baksiden, rett foran de doble glassdørene. Vi trodde den var bærende, men når vi oppdaget at den ikke var det så rev vi den.

For et par uker siden bestilte vi en kontainer. Før Trygve satte i gang med de resterende ytterveggene rev vi alt av tegl rundt huset. Over kan du se hvordan inngangspartiet så ut, under så er Trygve i gang med slegga. 😂
Gleder meg så enormt til å skifte ut ytterdøren etter hvert. Det trekker igjennom sprekker nå. 😅 Til høyre ser dere påbygget med døren inn til kjøkkeninngang og vaskerom.
Pynte byggeplass igjen. Slik ser det ut nå før etterisolering, ny kledning og forhåpentlig ny ytterdør kommer på plass. 
Mens jeg var inne og laget middag i en pause fortsatte Trygve på baksiden. Da jeg skulle gå ut med søpla måtte jeg velge forsiden. Morris skjønte ikke mye når han skulle komme for å sjekke skålen sin. 😂
Muren som stakk rett ut fra veggen rev vi i fjor sommer. Alle disse teglsteinene har dekket veggene som du ser nå kun har brun papp på seg. Så deilig å få det vekk langs hele langsiden! Senere skal det bli lyse vegger! 👍
Disse dørene, som jeg ikke tror jeg har vist tidligere, er på motsatt side av inngangsdøren. Dvs. at gangen vår går rett igjennom hele huset. Ser for meg hvor pent det blir her når det blir ryddig og lyst. Gleder meg!
Vi løftet stein, kjørte trillebårlass og kastet i containeren. Tok like så greit med en stor haug som lå foran på gårdsplassen også. Den er nå helt tømt for stein, raket og klippet. Så deilig å få renset opp for vinteren! 👍

Ja det var litt av hva vi har drevet med i det siste. Trygve har nå kledd to vegger med denne panelen. Typisk Hamptons beach house stil. Resten av veggene blir av en helt annen type. Er så spent og gleder meg til å vise dere! Vi blogges!

4 kommentarer:

 1. Såå flinke dere er.Det ser ut til å bli kjempefint og jeg gleder meg til å se det helt ferdig!
  God ny uke til deg!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for gode ord og en riktig god helg til deg straks Anne-Mari! :)

   Slett
 2. For en jobb dere har hatt med dette huset, er arbeidslysten like stor enda? Jeg hadde gitt opp for lenge siden, det er derfor vi bor i leilighet. :-) Det skal bli utrolig gøy å se hele huset ferdig, den veggen jeg har sett var jo bare helt rå. Jeg er sikker på at huset kommer til å bli knallfint når det er ferdig så flinke som dere er. Lykke til videre. :-) Maren

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Maren og tusen takk! Arbeidslysten er fortsatt stor. Nå har vi liksom glemt hva vi allerede har gjort. Rart egentlig... Trygve gjør det aller meste av de store jobbene. Jeg tror det er gleden over å endelig kunne se det helt ferdige resultatet som gjør at energien fortsatt er der. God helg etter hvert! :) Jessica

   Slett