13. mars 2019

Strå i gangen


Hei!

Jeg kom meg på løpetur på mandag og tok med meg noen strå hjem. Se så fint det ble i gangen. Vasen fikk jeg hos svigermor for en stund siden. Det var et utrolig løft å få opp det lille speilet også. Det har stått lent mot veggen på toppen av kommoden i to år. 

Så deilig! Nå føles gangen mye mer ferdig. Litt småfiks rundt omkring. Noen lister som må opp. Ellers på god vei. Elsker følelsen av at et rom blir ferdig.

Vi bruker fortsatt forvaringen i gangen som jeg laget i gamlehuset. Alle har hver sin plastboks i den blå skjenken. Se her hvordan jeg har gjort det. Fungerer strålende.

Det er gøy å se tilbake på hvilke planer vi har hatt for gangen her i huset ved stranden. Det begynner å nærme seg så smått, men noe er blitt forandret og blir annerledes enn først tenkt. Les mer her.

Det går fremover og det er nydelig. Noen ganger sier det svisj, noen ganger går det sakte men sikkert. :) Ønsker dere alle som er innom en riktig fin tirsdag! 

                                                                  ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar