25. august 2019

To do søndag


Hei!

I dag er det jobbesøndag for meg, men jeg har allerede planlagt at når jeg kommer hjem så må jeg få gjort litt. Nå er tiden for å se litt på hvordan det ser ut inne. Det har man jo ikke gjort på hele sommeren. :) Jeg slutter tidlig i dag og har planer om hva jeg skal gjøre når jeg kommer hjem.

Det kjennes litt gammelt og dødt i stua så jeg må fornye litt. Det er vel fordi inget er blir flyttet på der inne på måneder, så nå må det bli litt forandring. Vaske litt og ordne litt og sette inn buketter her og der kanskje. Det skaper liv! Jeg har allerede begynt litt og sortere i vårt bokskap. Der har det vært veldig rotete og ikke så pent og se på. Jeg synes det er fint med mye greier i et glasskap hvis det er orden på rotet hvis du skjønner hva jeg mener. Ja, litt sånne små prosjekter blir det i dag, i tillegg til vaskemaskiner og det vanlige man gjør daglig i huset. Ja du vet. 😅
Hva slags planer har dere  idag?

Jeg ønsker deg en kjempefin søndag og så blogges vi snart igjen!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar