22. august 2019

Sol på nye frokostplassen


Hei hei!

En hektisk uke er snart slutt. Jeg får jo fredagsfølelse til tross for at jeg skal jobbe helg. 🤪 

Nå har jeg TO barn som går på skole! Herlighet. Først litt trist, (at det er slutt på bhg tid, at de blir så fort store osv.) nå er det bare moro. I kveld har Lisa gjort sin første lekse. Denne uken har vært intens, men nå er vi i gang med ny hverdag og det er helt topp. 

Dette bildet er fra i går da jeg rakk å drikke kaffe på nye frokostplassen før jobb. Det er blitt så hyggelig der! Det var Trygve som kom på ideen med å flytte opp picknickbordet fra gresset og det passer perfekt. Både i hvordan det ser ut og hvordan det er og sitte der. 

Picknickbordet bygget Trygve mens vi bodde i gamlehuset, se her. 

Her har det stått tidligere i huset ved stranden. 

Her kan du se hvordan det så ut ved frokostplassen da vi flyttet inn. Veggen til gamle garasjen var ikke så hyggelig. Nå er det ny garasje og deilig platting av sten hele veien mellom garasjen og huset. Jeg skal ta flere bilder en dag. 

Siste nytt i her hjemme: Garasjen nærmer seg ferdig og Trygve har lovet å bygge et nytt stuebord. Strålende, nå skal jeg bare finne inspirasjon og komme med ønsker. 😉
Jeg må gjøre noe med vårt inngangsparti. Det ser for j....g ut. Triste greier. Tørre planter og en rusten lykt. Noen som har ideer og inspirasjon? Det kommer til å bli større forandringer der etter hvert, men jeg må gjøre noe allerede nå slik at det blir hyggelig å gå inn der i høst. Litt nytt må til kjenner jeg, vet bare ikke hva...

Ønsker dere en fin kveld og helg straks og så blogges vi snart igjen! 


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar