21. desember 2019

Rødt julebord med epler og messing


God lørdag!

Jeg storkoser meg disse førjulsdagene. I dag har jeg pakket inn alle julegaver, fikset litt her hjemme og bare slappet av. Så hyggelig og så sjeldent eller hva? I dag har jeg kun vært utenfor døren i noen få minutter. Det er jo så grått og kjedelig vær så mye koseligere inne akkurat nå. Jeg tok en sjekk på yr.no i dag og det er meldt overskyet i uoverskuelig fremtid. Trygve hadde en flight tur retur Gran Canaria i dag og var ute i solen i de få minuttene han hadde til overs. Hadde gjort det samme, gleder meg sykt til vi skal reise på nyåret. 

I år tok jeg det jeg fant hjemme og vips så ble det et veldig hyggelig julebord. Messinglysestaker, epler og de fine bonbonsen fra Laura Ashley. Se mer detaljer her
Juleglassene med nisser er fremme så klart.Faktisk gule juleservietter, fra Kid interiør.
Akkurat til jul er det veldig koselig med noe rødt, eller hva synes dere?

Ønsker en fin lørdagskveld.


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar