21. mai 2020

Milepæl og maleprosjekter i hagen


God morgen!

Hva skal dere gjøre i dag på denne inneklemte fridagen? Vi skal jobbe med prosjekter i hagen.🌿 Røde og rosa pelargoner er på plass i krukker på terrassen. Det er så sommerlig! Noen margeritter har jeg også plantet og chili, gressløk, tomat og agurk har jeg i krukker. Koselig med mange potter i et planlagt virrvarr på uteplassen.

I disse dager passerte antall klikk på bloggen 2,5 millioner. Stilig. Alltid gøy når det bikker et jevnt tall, det blir som en milepæl. Håper du fortsetter å klikke deg inn her hos meg. Elsker besøk. 😊☕🌿 

Hagehusken eller hammokken som Trygve bygget av en gammel benk som sto her i huset trenger maling. Her kan du se hvordan den var en benk og ble til en huske. Her kan du se før og etter maling. Samme maling og farge har vi på våre solsenger og alt må få et nytt strøk. Det er fargen Laurbær. I dag er planen å få jevnet ut marken utenfor vårt påbygg på huset og så gress der, og pusse ned solsengene og male de. En annen dag skal jeg kvinne meg opp og gå løs på husken også. 

Ønsker dere en strålende dag! Vi blogges.


 ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar