27. februar 2021

Første dagen i solveggen


God morgen lørdag!

I dag blir det på en måte første vårdagen i år for meg. Det blir første dagen som jeg skal sitte ute i solveggen på terrassen og kjenne solen varme. Åh som jeg har gledet meg til denne dagen! ☕🌿

Nå er det ikke lenger noe snø igjen på terrassen eller i hagen. Jeg fjernet en lysslynge i går kveld og idag er det virkelig på tide at jeg fjerner de andre to som pynter opp på fremsiden av huset. Men, som sagt tidligere; vi kaller det vinterlys. 😁)

Jeg skal flytte på Morris hus i dag, han har jo huset sitt plassert i beste hjørnet for sol og le. Nå får han ta sine greier og flytte lenger øst. I det beste solhjørnet skal jeg plassere en godstol og en liten krakk som bord. Jeg legger et saueskinn i stolen og her skal jeg sitte og drikke kaffe og lese bok. 🌞🌞🌞

Kanskje, om jeg blir litt rastløs, at jeg vasker noen vinduer. Glassene i de store terrassedørene i stua ser ikke ut. Ellers blir dette en dag for å bare nyte av å kunne være ute i hagen og pusle i sola. 

Noen flere som skal gjøre dette i dag? 🙋


 ⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar