1. mars 2021

Snart klart for vår ute


God morgen på en mandag! 😀 En ny uke er her og det er bare å brette opp ermene. 

Har dere fått litt vårfølelse i helgen? Her var det fantastisk i går. Vi satt i solveggen og drakk kaffe med både familie og naboer som kom forbi. Det var kjempehyggelig. Det er jo typisk når det blir vår og fint vær at alle kommer ut i gatene, er ute og går og man møter folk. 

Vi fikk gjort litt i går også. Jeg tok tak og begynte med vinduene. Når er alle ferdig pusset bortsett fra dørene du ser på bildet her. Trygve spylte nemlig terrassen i går, og skal etter hvert etterfylle sand. Etter det skal jeg pusse glassene på dørene og det er klart for vår! 😀😀😀

Les alt om hvordan vi laget uteplassen med steinhellene her

Ønsker dere en fin nye uke alle sammen og så blogges vi snart igjen. 👋

⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 

2 kommentarer:

 1. Jeg skriver for fullt for å bli ferdig før jeg starter hagesesongen. Det er fortsatt litt snø, frost i bakken og veldig bløtt alle steder her.
  jeg gleder meg sånn til utelivet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg gleder meg også noe veldig og nå er vi snart der. Idag satt jeg i solveggen i bare singlet. Tenk på det! Men, jeg ser det ligger noe snø igjen i hagen hvor ikke solen når og som du sier så er det fortsatt frost i bakken en stund til.

   Slett