11. februar 2021

Morgenenergi


God morgen!

I dag har jeg fylt opp en liiiten kanne kaffe som du ser. 😄🌅 Jeg har fått hjem og tatt i bruk min nye kaffetrakter så nå fyller jeg opp termokannen til frokost. Det er koselig det. Nå har jeg rigget jeg meg til ved vinduet ved skrivebordet og er klar for en ny arbeidsdag. 

Min kreativitet, inspirasjon og energi er aller best om morgenen. Hvordan er det hos dere? For Trygve er det tvert imot, han finner inspirasjonen om kvelden. Dette betyr for meg at jeg må legge meg i bra tid, slik at jeg er uthvilt tidlig om morgenen. Da står jeg helst opp før alle andre, og så setter jeg på kaffe og starter dagen. Hvis jeg ikke kommer i gang på denne måten så er det lett for at inspirasjonen den dagen glipper. Jeg må kickstarte når jeg har fullt energilager. I dag har jeg en fantastisk følelse og den skal jeg ta vare på! Jeg sovnet tidlig i går, jeg var så trøtt og i natt har jeg sovet så godt. 😌💛 

Håper du fikk litt inspirasjon nå på morgenkvisten, vi blogges snart igjen!


⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar