11. april 2016

Når man kan spise ute igjen!


Ja da er livet på sitt beste!

Hei! :)

Jeg synes det er få ting som slår det å dekke på et enkelt bord ute. Helst skal det være litt av hvert og noe for alle. Mmmm så bra maten smaker da!

I dag hadde vi årets første ordentlige middag ute etter jobb og barnehage. Trygve jobbet på huset og jeg og barna koste oss i sola. ;) Husker du vårt piknikbord? Jeg er så glad for at gutta bygde det, det er suverent til mat ute!

Vi tok en tur i butikken først. Kjøpte baconpølser, grillet kylling, brød, oliven, melon og maiskolber. Ting som er lette å stelle i stand og som smaker skikkelig godt. Som vi koser oss slike ettermiddager! (Det var nesten for varmt i genser i dag jo!)


Barna kan løpe i hagen, det blir mindre krangling, alle spiser (!!) og blir gode og mette. Gleder meg til mange slike dager fremover! :)Jeg tror jeg nevnte tidligere at vi har satt inn noen vinduer på huset ved stranden de siste dagene. Så utrolig gøy! I morgen kommer noen bilder. Må vise! Blogges snart igjen da. 

2 kommentarer:

 1. Ahhh, like this:)
  Vi har grillet et par ganger nå, men gått inn for å spise ...
  Men denne uken og neste er det meldt deilige varmegrader og SOL, da blir det utespising både på jobb (jobber med barn) og hjemme :))

  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så herlig! Så fantastisk å være ute i jobben også. Nå må vi nyyyyte dagene, helt fantastiske! :))

   Slett