30. mars 2021

Reportasje fra hagen og uteplassen vår!

Hei!

Endelig påske. 😀🐥 Jeg må si jeg har gledet meg. Nå blir det noen dager med helt fri. 🌞🌞🌞

Du har kanskje lagt merke til at jeg har begynt som frilanser og innholdsprodusent og har tatt fler og fler oppdrag siste tiden. Det er utrolig gøy og inspirerende og før påske har jeg levert noen ekstra avissaker. Nå blir det digg å ha noen fridager og mer tid til blogg. 

En annen ting jeg virkelig ser frem til er å starte i hagen igjen. Like før nå! 🌿 Forrige uke fikk vi en forespørsel om å være med i en reportasje i et blad og jeg kjente at ja, det har jeg lyst til! Vi har fått flere forespørsler de siste årene, og da har det gjaldt interiørreportasjer. Vi har ikke helt kjent at vi har hatt overskudd til det og har heller ikke vært helt ferdige med huset. Denne gangen blir det en reportasje fra vår hage og uteplass og det ser jeg virkelig frem til. Det kjennes lettere og friere på alle vis.

En annen ting ved det er at jeg også kjente at det tente en gnist hos meg. Nå skal jeg få hagen skikkelig fin til de kommer! 😀 Jeg fikk lyst til å gjøre mitt aller beste for å plante, rydde, ordne og pynte. Skikkelig gøy! Prosessen kan dere så klart følge her på bloggen som alltid. Vi har jo allerede fått litt orden på hagen, men man kan alltid forbedre og plante flere blomster. 😂

Alle bloggposter om hage og uterom finner du her. Link til innlegg om vår nye kjøkkenhage som vi laget i fjor finner du her
Selve plattingen vår er helt fin, det er deilig. Trygve har allerede spylt og vasket den for året og han har også fylt på med mer sand i sprekkene mellom steinhellene. Vi må kanskje trimme den store buksbommen litt, og kanskje fylle på med litt ny stein under den. Det ser litt møkkete ut med løv og bøss som har havnet der. 

Det skal plantes nytt i alle potter, i kjøkkenhagen og i pallekarmene. Trær og hekker skal nok klippes litt og kjøkkenhagen og staudebedet må få litt pleie og gjødning etter hvert. Nok å gjøre ja, men jeg gleder meg. Det kjennes lystbetont og overkommelig. Det liker vi. Resultatet er premien. 😀👍
Ønsker dere en kjempefin påskeuke, vi blogges snart igjen. 👋

⤗ Vil du få flere ideer, tips og inspirasjon - følg meg på Instagram: @ekte_interior 
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar